Προγράμματα Εθελοντισμού ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Margarita Axizei 2a

Πρόγραμματα Εθελοντισμού ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

Αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλούμε να μπείτε και εσείς στην μεγάλη παρέα των εθελοντών του ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και να συν-δημιουργήσουμε υποστηρίζοντας εθελοντικά το εργαστήρι ως Ομάδα Φίλων του Μαργαρίτα.

Στόχος μας είναι μέσα από τις δράσεις μιας ομάδας εμπνευσμένων και ενθουσιωδών εθελοντών, να γνωστοποιήσουμε το έργο και την φιλοσοφία του ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και θα στηρίξουμε την ευάλωτη κοινωνική ομάδα την οποία υπηρετεί.

Ετσι λοιπόν, ανάλογα με τις γνώσεις, τα προσόντα, αλλά και τον χρόνο που διαθέτετε, μπορείτε να προσφέρετε:

  • στην κάλυψη των τακτικών αναγκών του ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, στα εργαστήρια (είδη δώρων, μπομπονιέρας, εστίασης και του κήπου) προσφέροντας υλικά, χρόνο και δημιουργικές ιδέες για την παραγωγή των προϊόντων των Φίλων του Μαργαρίτα που πωλούνται για να υποστηρίξουν τη λειτουργία μας. Αλλά και σε υποστηρικτικά τμήματα (πληροφορικής, γραμματειακής υποστήριξης, αρχειοθέτησης, φωτογραφίας, μετάφρασης κ.α.) προσφέροντας εξειδικευμένη υποστήριξη από την εμπειρία σας.
  • στην κάλυψη εκτάκτων αναγκών, συμμετέχοντας σε δράσεις για την προβολή του έργου του Μαργαρίτα, σε εκδηλώσεις, σε εορταστικά bazaar κ.α

 

Για την αποτελεσματικότερη λειτουργία της ομάδας των Φίλων του Μαργαρίτα, δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα εθελοντισμού με στόχο να εκπαιδεύουμε, να συντονίζουμε και να υποστηρίζουμε τους εθελοντές μας ώστε όλοι μαζί να μοιραστούμε τα δώρα του εθελοντισμού και της προσφοράς.

Πιστεύουμε ότι μέσα από την ενεργό συμμετοχή σας θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις ικανότητες σας για το καλό της ευάλωτης κοινωνικής ομάδας την οποία το ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ υπηρετεί, αλλά και του κοινωνικού συνόλου γενικότερα, ώστε να τοποθετηθεί ακόμα ένα λιθαράκι στην κατανόηση και αποδοχή της διαφορετικότητας.


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info [at] eeamargarita.gr ή στο 210 613 34 81

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Ελισάβετ Γεωργίου
Υπεύθυνη Προγράμματος Εθελοντισμού
Εργασιακή Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια

 

PDF: ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ

 

Volunteer 3