Ημερίδα με θέμα: "Η Προοπτική της Ισοτιμίας"

Κυριακή, 01 Μαρτίου 2015 11:46

Το Εργαστήρι Ειδικής Αγωγής «Μαργαρίτα», στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του για τα 35 χρόνια λειτουργίας του, σας προσκαλεί στην ημερίδα που διοργανώνει την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015 με τίτλο: Η Προοπτική της Ισοτιμίας - Ανθρώπινα Δικαιώματα και Δικαίωμα στη Ζωή. Η ημερίδα θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Τεχνικού Επιμελητήριου Ελλάδας (Νίκης 4, Αθήνα), από τις 9:00 έως 14:00.

Η Ημερίδα επιδιώκει να διερευνήσει και να διαδώσει, με επιστημονικά τεκμηριωμένο τρόπο, το μεγάλο θέμα που είναι το δικαίωμα στη ζωή των ανθρώπων με αναπηρία: συνολικά ως ανθρώπινο δικαίωμα και στις επιμέρους εκφράσεις του ως δικαίωμα στην εκπαίδευση, στην εργασία και στην αυτονομία. Μ’ ένα λόγο η Ημερίδα θέλει να συζητήσει τις προϋποθέσεις για να μπορούν οι άνθρωποι με αναπηρία να ζήσουν όσο το δυνατόν πληρέστερα και γεμάτα τη ζωή τους. Από αυτή την αρχή οφείλουν να πηγάζουν ο χαρακτήρας και η μεθοδολογία της δράσης των προνοιακών ιδρυμάτων και δομών.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ.

Η Ημερίδα απευθύνεται στους χρήστες των υπηρεσιών, σε εκπροσώπους από προνοιακούς φορείς, την Πολιτεία, τον Ακαδημαϊκό χώρο και γενικότερα σε διαμορφωτές τη κοινής γνώμης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ.

Είσοδος Ελεύθερη.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την συμμετοχή σας, αποστέλλοντας συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής μέχρι τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015.

Για προεγγραφές και πληροφορίες :

Μαγαζιώτου Ελένη

Τηλ: 210 61 38 150 , 6936 14 13 33

Email: info [AT] eeamargarita [DOT] gr