Γίνε Εθελοντής

Translations:

Αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλούμε να μπείτε και εσείς στην μεγάλη παρέα των εθελοντών του ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και να συν-δημιουργήσουμε υποστηρίζοντας εθελοντικά τα εργαστήρια μας.

Στόχος μας είναι μέσα από τις δράσεις μιας ομάδας εμπνευσμένων και ενθουσιωδών εθελοντών, να γνωστοποιήσουμε το έργο και την φιλοσοφία του ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ και τα δικαιώματα της κοινωνικής ομάδα την οποία υποστηρίζει.

Έτσι λοιπόν, ανάλογα με τις γνώσεις, τα προσόντα, αλλά και τον χρόνο που διαθέτετε, μπορείτε να προσφέρετε:

  • στην κάλυψη των τακτικών αναγκών του ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ, στα εργαστήρια προσφέροντας υλικά, χρόνο και δημιουργικές ιδέες για την παραγωγή των προϊόντων των Φίλων του Μαργαρίτα που πωλούνται για να υποστηρίξουν τη λειτουργία μας.
  • Στην παροχή υπηρεσιών σε υποστηρικτικά τμήματα (πληροφορικής, γραμματειακής υποστήριξης, αρχειοθέτησης, φωτογραφίας, μετάφρασης κ.α.) προσφέροντας εξειδικευμένη υποστήριξη από την εμπειρία σας.
  • στην κάλυψη εκτάκτων αναγκών, συμμετέχοντας σε δράσεις για την προβολή του έργου του Μαργαρίτα, σε εκδηλώσεις, σε εορταστικά παζάρια κ.ά.

Ακόμη, προσφέρεται η δυνατότητα σε φοιτητές – σπουδαστές να γίνουν μέρος του «Μαργαρίτα» στο πλαίσιο πρακτικής άσκησης. Τα συνεργαζόμενα εκπαιδευτικά ιδρύματα είναι το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ), το Πάντειο Πανεπιστήμιο, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το ΑΤΕΙ Κοινωνικής Εργασίας και το ΑΤΕΙ Εργοθεραπείας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο info@eeamargarita.gr ή στο 210 613 8150