Γκαλερί 13m2

Η Gallery 13m2 εκθέτει και πουλά τα προϊόντα του εργαστηρίου μεταξοτυπίας: έργα ζωγράφων και χαρακτών αριθμημένα και υπογεγραμμένα.

Eίναι ένας κόμβος προσβάσιμης τέχνης απ’ όλες τις πλευρές: από τη μια για τους σπουδαστές μας που εξοικειώνονται με την τέχνη· από την άλλη για τους συμπολίτες μας που μπορούν να αγοράσουν έργα τέχνης υψηλής ποιότητας, σε προσιτή τιμή, με την υπογραφή του καλλιτέχνη.

Στη γκαλερί 13m2 διατίθενται επίσης, κατόπιν παραγγελίας, όλα τα καλλιτεχνικά προϊόντα από τα εργαστήρια του «Μαργαρίτα», τα εργαστήρια Μεταξοτυπίας, Αργαλειού, Κοσμήματος και Ενδυνάμωσης.

Είναι ακόμα ένας χώρος εκπαίδευσης σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, ένας προθάλαμος για να βγουν οι σπουδαστές του στην ανοιχτή αγορά εργασίας, να αυτονομηθούν και να ζήσουν τη ζωή τους όπως ονειρεύονται.

Η Gallery 13m2 συμμετείχε στο συλλογικό εγχείρημα της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, που σχεδίασε το Impact Hub. Από την άνοιξη του 2023 η γκαλερί μετακόμισε και λειτουργεί στους χώρους του Μαργαρίτα στην Νέα Πεντέλη.

Αν θέλετε να επισκεφθείτε την γκαλερί ή να αγοράσετε κάποια από τα είδη της παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Ατελιέ του ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ στο email atelier@eeamargarita.gr